>> Shqip Deutsch English Favoritet Rekomando Newsletter abonim
Travel & Marketing
Homeseite
Shërbimet tona
Rezervime online
Kontakt

Udhetime Turizem Lundrime Marketing Panaire Webdesign Kredi Pune Shop
  Ju jeni ketu: >Homeseite >Sherbimet > Orari i fluturimeve Kontaktieren Sie uns 
:: Fluturime Prishtine
Düsseldorf - Prishtine
Çdo te merkure, premte, shtune dhe te diele.

München - Prishtine
Çdo te hene, merkure, enjte, premte, shtune dhe diele

» Rezervi permes telefonit » kliko ketu


:: Partneret
Partnere te tjere
:: Orari i fluturimeve me aeroplan Gjermani-Kosove-Gjermani
 
 Orari i fluturimeve ne destinacionet Düsseldorf-Prishtine, München-Prishtine, Stuttgart-Prishtine, Frankfurt-Prishtine, Hamburg-Prishtine, Hannover-Prishtine, Berlin-Prishtine, Zürich-Prishtine dhe anasjelltas. Orari i me poshtem nuk perfshine te gjitha fluturimet qe realizohen edhe nga kompani tjera!

Düsseldorf – Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
ST 8656 06:45 09:20           10.2017
ST 8656 07:00 09:30         10.2017
ST 8656 09:15 11:50           10.2017
ST 8656 06:20 08:45    
   
  10.2017

Prishtine – Düsseldorf
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
ST 8657 10:30 13:10             10.2017
ST 8657 16:50 19:25         10.2017
ST 8657 17:30 20:00             10.2017
ST 8657 19:15 21:10           10.2017

Köln - Prishtine nga data 05.06.2016
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5706 07:15 09:35           10.2017

Prishtine – Köln nga data 05.06.2016
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5707 10:15 12:40           10.2017

München – Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
ST 1748 06:55 08:55             10.2017
ST 1748 08:15 10:15           10.2017
ST 1748 12:30 14:30         10.2017
JP 157 22:00 23:50     10.2017

Prishtine - München
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
ST 1749 14:50 16:50           10.2017
ST 1749 16:30 18:30         10.2017
ST 1749 20:20 22:20           10.2017
JP 156 12:55 14:55         10.2017

Stuttgart - Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5712 08:45 10:55        
10.2017
4U 5712 09:55 11:55         10.2017
4U 5712 10:30 12:30           10.2017
4U 5712 14:40 16:45             10.2017

Prishtine - Stuttgart
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5713 11:25 13:30        
10.2017
4U 5713 12:40 14:45         10.2017
4U 5713 17:25 19:25           10.2017
4U 5713 19:35 21:35           10.2017

Frankfurt - Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
JP 115 08:55 11:05             10.2017
JP 115 09:30 11:40           10.2017
JP 115 15:30 17:30         10.2017

Prishtine - Frankfurt
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
JP 114 05:40 08:05             10.2017
JP 114 06:15 08:40         10.2017

Hamburg - Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5704
16:45 19:25             10.2017

Prishtine - Hamburg
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5705 20:05 22:40             10.2017

Hannover - Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5714 16:30 18:55             10.2017

Prishtine - Hannover
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5715 13:15 15:35             10.2017

Berlin - Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5710 16:15 18:30             10.2017
4U 5710 17:05 19:20           10.2017

Prishtine - Berlin
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4U 5711 19:10 21:20             10.2017
4U 5711 20:00 22:10           10.2017

Zürich - Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4T 2352 06:55 09:00         10.2017
GM 3224 07:50 09:50     10.2017

Prishtine - Zürich
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
4T 2353 10:00 12:10         10.2017
4T 2353 10:30 12:35           10.2017
GM 3225 10:55 13:10             10.2017
GM 3225 17:30 19:45             10.2017

Geneve - Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
GM 6462 14:20 16:40             10.2017
Prishtine - Geneve
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
GM 6463 11:05 13:10             10.2017

Londer - Prishtine
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
JP 427 21:30 01:40           10.2017

Prishtine - Londer
Numri i fluturimit Nisja Arritja Hen Mar Mer Enj Pre Sht Die Vlefshmeria
JP 426 18:20 20:45           10.2017


:: Fluturime Tirane
München - Tiranë
Fluturim duke filluar nga 217 € Rezervimi behet vetem online.
» me teper

» Frankfurt - Tirane
Duke filluar nga 215 €. Fluturime me kompani te ndryshme

Iliria Agentur ne:
Behu fan i Iliria Agnetur ne Facebook Behu anetare i Iliria Agentur ne Google plus Percjelleni Iliria Agentur ne Twitter Vizito kanalin e Videove ne YoutubeVizito Blogun e Iliria Agentur

:: Aeroporte
» Prishtine
» Tirane
» Düsseldorf
» Dortmund
» München
» Frankfurt
» Hamburg
» Stuttgart
» Berlin
» Köln - Bonn
» Hannover
» Basel
» Dresden
» Shkup - Oher
» Zürich

:: Reklame

:: Last Minute fluturime
:: Oferta nga Neckermann
:: Fluturime - reise
:: Oferta turistike!

Neckermann UrlaubsWelt
Thomas Cook
Hotele Shqiperi
  © 2017 www.iliria agentur.com. Te gjitha te drejtat te rezervuara. Webkatalog Sponzorim Partneret Lidhje Impressum