>> Shqip Deutsch English Favoritet Rekomando Newsletter abonim
Travel & Marketing
Homeseite
Shërbimet tona
Rezervime online
Kontakt
Turizem Marketing Panaire Webdesign Kredi Sigurime Pune Shop
  Ju jeni ketu: >Homeseite >Sherbimet >Udhetime > Udhetime Belgjike - Kosove Kontaktieren Sie uns 
:: Gjermani - Kosove
» Dortmund - Prishtine
» Düsseldorf - Presheve

:: Gjer.-Kroaci-Kosove
» Dortmund - Prishtine
:: Gjermani - Shqiperi
» Kassel - Tirane
» Dortmund - Tirane

:: Gjer.-Kroaci-Shqiperi
» Dortmund - Tirane

:: Gjermani - Maqedoni
» Düsseldorf - Shkup
» Hamburg - Struge
» Bielefeld - Struge

:: Belgjike - Kosove
» Bruksel - Prishtine

:: Zvicerr - Kosove
» Gjeneve - Prishtine

:: Udhetime sezonale
» Hamburg - Prishtine
» Berlin - Prishtine
» Londer - Prishtine
» Paris - Prishtine

:: Partneret
Partnere te tjere
:: Udhetime me autobuse Belgjike - Kosove
Ketu me poshte ju prezentojme linjen e rregull te udhetimeve me autobuse Belgjike - Kosove dhe anasjelltas

Udhetime Belgjike - Kosove/Maqedoni: nepermjet Hungarise

Nisjet nga Belgjika:
çdo te marte dhe premte
Kthimet nga Kosova/Maqedonia: çdo te marte dhe shtune
Brüssel - Prishtine / Shkup
Nisja
Belgjike

Vendet e nisjes / arritjes ne Belgjike Arritja
Belgjike
07:30 Brüssel, Gare du Nord 21:00
08:00 Huj, Stacioni i autobusve 20:40
10:00 Liege, Rue des Guillemins 94 19:45
11:00 Aachen, stacioni i autobuseve Rote Erde 18:00
14:15 Frankfurt Hbf., stacioni i autobuseve 16:45
17:15 Nürnberg Hbf., stacioni i autobuseve 13:45
18:15 Regensburg Hbf., stacioni i autobuseve 12:45
19:15 Passau Hbf., stacioni i autobuseve 11:45
     
16:00 Bujanovc, stacioni i autobuseve /Shkup 09:00
17:00 Gjilan, stacioni i autobuseve 08:00
17:00 Ferizaj, Restorant Doni 08:00
18:00 Prishtine, stacioni i autobuseve 07:00
Arritja
Kosove
Arritja ne Prishtine ose Shkup nje dite me vone.
Nisja
Kosove
  Zbritje: Femijet 0-10 vjec 30%  
Nisjet nga Kosova shihe larte.

:: Çmime speciale nga shume qytete te Belgjikes

Liege - prishtine 100 euro (bilete nje drejtimshe)

Çmimet per udhetime me autobuse ne destinacionin Belgjike - Kosove dhe hollesi tjera aktuale mund ti kerkoni permes telefonit: +49/234-387431 apo e-mailit

:: Belgjike - Kosove
Bruksel - Prishtine
Vetem 100 Euro. (bilete nje drejtimshe)

:: Belgjike - Kosove
Nga keto qytete mund te udhetoni me ne nga Belgjika per ne Kosove:

Brüssel dhe Liege

:: Reklame

:: Turizem
:: Kredi e volitshme
:: Udhetime neper evrope!
:: Hotele Shqiperi
Thomas Cook

Ofrojme udhetime edhe per ne qytete te ndryshme evropiane!

Kliko ketu!

Me teper se 1900 hotele dhe apartamente ne Shqiperi, si Tirane, Durres, Sarande, Berat, .. rezervoni online  » me teper
  © 2017 www.iliria agentur.com. Te gjitha te drejtat te rezervuara. Sponzorim Partneret Lidhje Impressum