>> Shqip Deutsch English Favoritet Rekomando Newsletter abonim
Travel & Marketing
Homeseite
Shërbimet tona
Rezervime online
Kontakt
Turizem Lundrime Marketing Panaire Webdesign Kredi Pune Shop
  Ju jeni ketu: >Homeseite >Sherbimet > Udhetime > Hamburg Struge Kontaktieren Sie uns 
:: Gjermani - Kosove
» Dortmund - Prishtine
» Düsseldorf - Presheve

:: Gjer.-Kroaci-Kosove
» Dortmund - Prishtine

:: Gjermani - Shqiperi
» Kassel - Tirane
» Dortmund - Tirane

:: Gjer.-Kroaci-Shqiperi
» Dortmund - Tirane

:: Gjermani - Maqedoni
» Düsseldorf - Shkup
» Hamburg - Struge
» Bielefeld - Struge

:: Belgjike - Kosove
» Bruksel - Prishtine

:: Zvicerr - Kosove
» Gjeneve - Prishtine

:: Udhetime sezonale
» Hamburg - Prishtine
» Berlin - Prishtine
» Londer - Prishtine
» Paris - Prishtine

:: Autobuse modern
Autobuset me te cilet organizojme udhetimet tona jane modern me ajer te kondicionuar, kuzhine, televizion, WC, 49-51 ulese, ...
:: Udhetime me autobuse per ne Maqedoni
Ketu me poshte ju prezentojme linjat e rregullta te udhetimeve me autobuse ne destinacionin Gjermani - Maqedoni dhe anasjeltas:

Udhetime Gjermani - Maqedoni: nepermjet Kroaci
Hamburg - Shkup, çdo te marte, merkure, premte dhe shtune

1) Hamburg -Shkup/Struge
Nisja
Gjermani

Vendet e nisjes / arritjes ne Gjermani Arritja
Gjermani
09:00 Hamburg Hbf. ZOB 18:30
11:00 Hannover, stacioni i autobuseve 16:00
12:30 Göttingen, Rasthof Göttingen 14:00
13:30 Kassel Wilhelmshöhe ZOB 13:00
14:30 Kirchheim, stacioni i autobuseve 12:00
15:00 Fulda, stacioni i autobuseve
11:30
16:30 Würzburg, stacioni i autobuseve
10:00
19:00 Regensburg, stacioni i autobuseve
07:30
20:30 Passau, stacioni i autobuseve
06:00
  arritja nje dite me vone  
16:00 Kumanove, stacioni i autobuseve 11:40
17:00 Shkup, stacioni i autobuseve 10:40
18:00 Tetove, stacioni i autobuseve 09:40
18:30 Gostivar, stacioni i autobuseve 09:00
20:30 Kercove, stacioni i autobuseve 07:00
21:30 Struge, stacioni i autobuseve 06:00
Arritja
Maqedoni
* nga keto qytete nuk ka nisje
Arritja ne Shkup nje dite me vone.

Nisja
Maqedoni
  Zbritje: Femijet 0-10 vjec 30%  
Struge - Hamburg çdo te marte,merkure, premte dhe shtune
Çmimet per udhetime me autobuse ne destinacionet Gjermani - Maqedoni dhe hollesi tjera aktuale mund ti kerkoni permes telefonit: 0234-387431 apo e-mailit.

Perveq udhetimeve me autobus Gjermani-Maqedoni, ofrojme edhe fluturime me aeroplan nga shume qytete te Gjermanise, dhe Zvicrres per ne Shkup. Me teper per fluturime me aeroplan per Shkup klikoni ketu
:: Gjermani-Maqedoni
Hamburg - Shkup
Vetem 90 €. (bilete nje drejtimshe)

Hannover - Shkup
Vetem 90 € (bilete nje drejtimshe)

Iliria Agentur ne:
Behu fan i Iliria Agnetur ne Facebook Behu anetare i Iliria Agentur ne Google plus Percjelleni Iliria Agentur ne Twitter Vizito kanalin e Videove ne YoutubeVizito Blogun e Iliria Agentur

:: Gjermani - Maqedoni
Nga keto qytete te Gjermanise mund te udhetoni me ne per ne Maqedoni: Krefeld, Düsseldorf, Frankfurt Offenbach, Würzburg, Kitzingen, Nürnberg,
Bielefeld, Paderborn, Rosenheim, Salsburg

:: Maqedoni - Gjermani
Nga keto qytete mund te udhetoni me ne per ne Gjermani: Kercove, Gostivar, Shkup, Tetove, Kumanove, Struge
:: Turizem
:: Kredi me % te volitshme
:: Udhetime neper evrope!
:: Hotele Maqedoni
Thomas Cook

Ofrojme udhetime edhe per ne qytete te ndryshme evropiane!

Kliko ketu!

  © 2016 www.iliria agentur.com. Te gjitha te drejtat te rezervuara. Webkatalog Sponzorim Partneret Lidhje Impressum